Om MFysio

    Mårtensson Fysio Åsgatan 86, 77631 Hedemora, 070-5141485                                                                                                                                                                         Vi ökar din livskvalité!                                                                  

Claes Mårtensson, leg. sjukgymnast

 

Jag har jobbat som sjukgymnast sedan min examen 2001. Jag hade förmånen att kombinera mina studier med spel i volleybollens Elitserie med IKSU i Umeå.

 

Idrotten har jag mycket att tacka, då det bl.a. var skador genom den som gjorde att jag ville jobba med att hjälpa andra. Idrotten gav mig även ett bra kontaktnät med bl.a. idrottsläkare som gärna tog med mig när dom hade något spännande att undersöka eller operera. Just kontaknät och erfarenhetsutbyte mellan kollegor i branchen tror jag är en förutsättning för att utvecklas som behandlare.

 

Åren med naprapaterna Örjan Köpmans och Lina Morelius har givit mig enormt mycket och jag hade aldrig vågat lämna det trygga Landstinget utan dom. Det blev 11 år med Cura Sverige AB innan jag fick möjligheten att pröva nytt jobb som verksamhetschef inom personlig assistans. Jag beundrar alla duktiga assistenter och alla andra som dagligen sliter för att göra livet värt att leva för funktionshindrade! 

 

Jag trodde att jag var stark!  Efter 4 SM-guld och ett EM-silver i armbrytning, drabbades jag av utmattningssyndrom. Det var något jag aldrig trodde skulle drabba mig. Jag fick fundera ordentligt över vad som är viktigt i livet och vad jag verkligen vill göra med dagarna som kommer och går. Att då välja att gå tillbaka till mitt "gamla" kändes som det enda rätta och när jag skriver det här är det söndag kväll och hela dagen har jag gått och längtat till måndag och att få jobba med patienter igen. Så ni är mer än välkomna!

/Claes

 

 

Tel:          070 - 514 14 85

Email:      claes@mfysio.com

Adress:  Åsgatan 86, HedemoraCopyright @ Mårtensson Fysio